Wie zijn wij

Ko Laponder van Vondel houten tuinmeubelen

Fabrikant en importeur van duurzame houten tuinmeubelen

Ko Laponder
van Vondel Houten Tuinmeubelen en Gelfort productie:

Wij zijn fabrikant van duurzame houten tuin- en parkmeubelen. Met mijn achtergrond als bioloog, en daarmee vanzelfsprekend liefhebber van de natuur, hebben wij van begin af aan in 1984 uitsluitend duurzaam hardhout voor onze houten tuinmeubelen gebruikt.

Klanten waarderen ons met:

Reviews

Wij houden van hout

Houdt u van de natuur en vindt u het ook belangrijk dat de bossen beschermd worden en niet leeg geroofd worden. Kies dan voor 100 % FSC en u helpt de bossen in de wereld in stand te houden, door duurzaam beleid. Door het gebruik van FSC gecertificeerd hardhout, dragen we allemaal bij aan het behoud van onze bossen in de wereld.

Onze familie is in 1984 begonnen met mijn bedrijf. Onze motto’s toen en nu:

  • uitsluitend topkwaliteit houten tuinmeubelen, met een lange levensduur
  • gemaakt van duurzaam en verantwoord hout
  • gunstige prijzen
  • goede garanties en nazorg

Fabrikant park- en tuinmeubelen van FSC gecertificeerd hardhout

Wij zijn fabrikant van de mooiste houten park- en tuinmeubelen van duurzaam geoogst hardhout. De productie is in 2004 verplaatst naar een modern fabriekspand. Het machinepark werd uitgebreid en nu werken er continu 4 meubelmakers aan de mooiste houten tuinmeubelen. In totaal bestaat ons team uit 12 medewerkers. Wij werken uitsluitend met FSC gecertificeerd duurzaam hardhout.

Certificaat nr. van ons productiebedrijf: SKH-COC-000171
Kijkt u maar eens naar onderstaand filmpje van FSC Nederland waarom dit zo belangrijk is.

Teakhouten tuinmeubelen importeren wij rechtstreeks uit Indonesië. Deze tuinmeubelen worden gemaakt van A-kwaliteit teakhout, afkomstig van plantages.

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht

Wilt u houten tuinmeubelen uit onze collectie op een andere maat dan onze standaardmaten hebben, dan is dat geen probleem. Wij leveren ook maatwerk .

Vondel, producent van houten tuinmeubelen voor tuin en projectInmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste producenten en leveranciers van houten tuinmeubelen in Nederland en België. Tevens zijn wij de grootste leverancier van metalen schommelbanken. Wij hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld zorginstellingen, gemeenten, natuur organisatie’s, architecten en pretparken. Maar ook particulieren kunnen rechtstreeks bij ons kopen.

Het succes van ons bedrijf is dat wij altijd alleen kwaliteit verkocht hebben, voor gunstige prijzen. U kunt er op rekenen dat u van elk product wat u bij ons koopt, u jarenlang plezier zult hebben.

Wij hopen dat wij u ook mogen verwelkomen als klant van ons bedrijf, en u zult zien dat het prettig zaken doen is met Vondel Tuinmeubelen, zowel op korte als op lange termijn.

Wij zullen alles in het werk stellen om onze naam hoog te houden.

De productie van houten tuinmeubelen is verplaatst naar een nieuw bedrijfspand, en onze showroom is gevestigd in de  oude fabriek ( foto’s hieronder) in Kapel-Avezaath (gemeente Tiel), in Nederland.

Onze oude fabriek is nu onze showroom

houten tuinmeubelen uit eigen productie

                        fabrikant van houten tuinmeubelen

Heeft u nog opmerkingen of vragen, wij staan altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Ko Laponder
Vondel Tuinmeubelen
Gelfort productie
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath, (Gemeente Tiel).
Nederland

Men kan geen recht ontlenen aan eventuele typefouten op deze website.
Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.