Showroom

Alle producten die op deze website staan, kunt u online op de website of telefonisch bestellen. U kunt natuurlijk ook in onze showroom komen kijken.

Showroom van Vondel houten tuinmeubelen

Naast de tuinmeubelen die op de website staan, staan nog heel veel andere houten tuinmeubelen in de showroom opgesteld, waaronder ook diverse aanbiedingen. Onze showroom van 800 m² is gevuld met de mooiste en grootste collectie kwaliteit houten tuinmeubelen, van Nederland en België.

Wilt u ideeën opdoen, of u zelf verbazen over de grote collectie en kwaliteit van onze houten tuinmeubelen, kom dan eens kijken.

De productie van de houten tuinmeubelen is  verhuisd, naar een nieuw fabriekspand. De showroom is gevestigd in ons oude fabriekspand.

Openingstijden showroom

Showroom, De oude fabriek
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath, (gemeente Tiel)
Nederland

Tot 27 februari: zijn wij alleen op zaterdag geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie met koek staat klaar.

Op de andere dagen is er meestal wel iemand aanwezig maar niet structureel in deze maanden. Dus wilt u op een andere dag vrijdag of zaterdag komen, graag even bellen opdat u niet voor niets komt. Telefonisch zijn wij wel altijd bereikbaar. Fabriek en kantoor zijn wel jaarrond maandag t/m vrijdag open.

Tot 27 februari 2020:

zaterdag  : van 10.30 tot 17.00 uur

=============================================================================================

Na 27 februari 2020:

woensdag    : van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag  : van 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag          : van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag      : van 10.00 tot 17.00 uur

Op andere tijden is geen probleem, maar er is niet altijd iemand aanwezig. Dit omdat wij de productie van de houten tuinmeubelen in een nieuw fabriekspand hebben. Onze oude fabriek is nu onze showroom, maar ligt 10 km van ons nieuwe pand. Dus als u van te voren even belt, zorgen wij ervoor dat u niet tevergeefs komt.

Telefonisch zijn wij uiteraard alle dagen bereikbaar.

Volop gratis parkeergelegenheid.

Wilt u houten tuinmeubelen op maat gemaakt hebben, wij staan u graag te woord.

De productie van houten tuinmeubelen is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.

Onze oude fabriek is nu showroom

showroom tuinmeubelen

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, De oude fabriek.
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath, Gemeente Tiel. (Nederland)

Wij hebben altijd een kopje koffie of thee, met wat lekkers voor u. Maar wilt u het combineren met een lunch, diner of snelle hap, naast ons is het restaurant Huize Poelzicht, 1500 meter weg Brasserie NU waar u heerlijk kunt lunchen of dineren.  Bij Eetcafe De Tol , 300 meter weg kunt u terecht voor een makkelijke, maar zeer smakelijke maaltijd (en heerlijk ijs). En 1300 meter van ons vandaan, Bergakker 11 Kapel-Avezaath, is een McDonald’s restaurant.

Wilt u een bezoek aan onze showroom combineren met een leuk uitje

bezoek dan bijvoorbeeld:

De mooie binnenstad van Tiel (3 km)
Oranjestad Buren (3 km)
Het gezellige centrum vanGeldermalsen (4 km)
Het historische centrum van Culemborg (14 km)
Het historische centrum vanZaltbommel (21 km)
Landgoed Mariënwaerdt in Beesd (18 km)
Of maak een mooie tocht door onze mooie Betuwe in Rivierenland

Wilt u onze showroom bezoeken. Wij vinden het al leuk, als u alleen maar komt kijken. Wij hebben altijd een kopje koffie of thee met wat lekkers. En u krijgt bij uw bezoek een heerlijke pot jam / confituur uit onze prachtige Betuwe, het land van Flipje.een lekker potje jam / confituur bij bezoek aan de showroom van Vondel Tuinmeubelen in Kapel-Avezaath

showroom van Vondel houten tuinmeubelen

Showroom-Vondeltuinmeubelen

Showroom-van-Vondel tuinmeubelen

showroom met houten tuinmeubelen

showroom-8176

Omdat wij topkwaliteit houten tuinmeubelen verkopen en dus ook lang meegaan, hebben wij ook diverse  inruil tuinmeubelen in onze showroom staan. Schoongemaakt en nagekeken dus waar u nog lang van kunt genieten. Deze meubelen zijn afkomstig van klanten van ons, die kleiner zijn gaan wonen, en bijvoorbeeld alleen nog maar een tuinbank of 2 stoelen kwijt kunnen op hun balkon of tuintje.

Vondel Tuinmeubelen
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath
Gemeente Tiel, Nederland

Tel: (+31) 0344 66 21 14