Showroom

Showroom van Vondel en Gelfort houten tuinmeubelen  

Naast de tuinmeubelen die op de website staan, staan nog heel veel andere houten tuinmeubelen in de showroom opgesteld, waaronder ook diverse aanbiedingen. Onze showroom van 800 m² is gevuld met de mooiste en grootste collectie kwaliteit houten tuinmeubelen, van Nederland en België.

Wilt u ideeën opdoen, of u zelf verbazen over de grote collectie en kwaliteit van onze houten tuinmeubelen, kom dan eens kijken.

De productie van de houten tuinmeubelen is  verhuisd, naar een nieuw fabriekspand. De showroom is gevestigd in ons oude fabriekspand.

De situatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) is nieuw voor ons allen, en heeft helaas inmiddels grote invloed op ieders leefsituatie  en uiteraard de volksgezondheid. In deze onzekere tijd willen we u graag op de hoogte houden van hoe wij omgaan met deze situatie.

  • Uiteraard neemt Vondel Tuinmeubelen alle voorzorgsmaatregelen in acht en volgt de richtlijnen van het RIVM.
  • Wij zullen, zolang de situatie het toelaat, operationeel blijven en dus kunt u nog steeds bij ons bestellen en de service verwachten die u van ons gewend bent.
  • Wilt u liever niet naar ons toekomen, wij blijven normaal bezorgen. Onze bezorgers komen niet bij u binnen maar alleen in de tuin. Dus wilt u on-line bestellen, is dat geen probleem.

Onze showroom is normaal geopend. Wij hebben wel maatregelen genomen, zoals het meerdere keren per dag reinigen van kritieke zaken zoals deurkrukken, toilet en trapleuningen. Ook geven wij nu even geen handen meer.

Openingstijden showroom

Showroom, De oude fabriek
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath, (gemeente Tiel)
Nederland

Onze showroom is normaal geopend. Wij hebben wel maatregelen genomen, zoals het meerdere keren per dag reinigen van kritieke zaken zoals deurkrukken, toilet en trapleuningen. Ook geven wij nu even geen handen meer.

Van vrijdag 7 augustus tot vrijdag 14 augustus is onze showroom gesloten wegens vakantie.
Telefonisch zijn wij uiteraard wel bereikbaar.

In de vakantieperiode zijn wij maar 2 dagen geopend:
Vrijdag : van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 17.00 uur

Andere dagen graag even bellen, meestal lukt het wel.

Op andere tijden is geen probleem, maar er is niet altijd iemand aanwezig. Dit omdat wij de productie van de houten tuinmeubelen in een nieuw fabriekspand hebben. Onze oude fabriek is nu onze showroom, maar ligt 10 km van ons nieuwe pand. Dus als u van te voren even belt, zorgen wij ervoor dat u niet tevergeefs komt.

Telefonisch zijn wij uiteraard alle dagen bereikbaar.

Volop gratis parkeergelegenheid.

Wilt u houten tuinmeubelen op maat gemaakt hebben, wij staan u graag te woord.

De productie van houten tuinmeubelen is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.

Onze oude fabriek is nu showroom

showroom tuinmeubelen

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, De oude fabriek.
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath, Gemeente Tiel. (Nederland)

Wij hebben altijd een kopje koffie of thee, met wat lekkers voor u. Maar wilt u het combineren met een lunch, diner of snelle hap, naast ons is het restaurant Huize Poelzicht, 1500 meter weg Brasserie NU waar u heerlijk kunt lunchen of dineren.  Bij Eetcafe De Tol , 300 meter weg kunt u terecht voor een makkelijke, maar zeer smakelijke maaltijd (en heerlijk ijs). En 1300 meter van ons vandaan, Bergakker 11 Kapel-Avezaath, is een McDonald’s restaurant.

Wilt u een bezoek aan onze showroom combineren met een leuk uitje

bezoek dan bijvoorbeeld:

De mooie binnenstad van Tiel (3 km)
Oranjestad Buren (3 km)
Het gezellige centrum van Geldermalsen (4 km)
Het historische centrum van Culemborg (14 km)
Het historische centrum van Zaltbommel (21 km)
Landgoed Mariënwaerdt in Beesd (18 km)
Of maak een mooie tocht door onze mooie Betuwe in Rivierenland

Wilt u onze showroom bezoeken. Wij vinden het al leuk, als u alleen maar komt kijken. Wij hebben altijd een kopje koffie of thee met wat lekkers. En u krijgt bij uw bezoek een heerlijke pot jam / confituur uit onze prachtige Betuwe, het land van Flipje.een lekker potje jam / confituur bij bezoek aan de showroom van Vondel Tuinmeubelen in Kapel-Avezaath

showroom van Vondel houten tuinmeubelen

Showroom-Vondeltuinmeubelen

Showroom-van-Vondel tuinmeubelen

showroom met houten tuinmeubelen

showroom-8176

Omdat wij topkwaliteit houten tuinmeubelen verkopen en dus ook lang meegaan, hebben wij ook diverse  inruil tuinmeubelen in onze showroom staan. Schoongemaakt en nagekeken dus waar u nog lang van kunt genieten. Deze meubelen zijn afkomstig van klanten van ons, die kleiner zijn gaan wonen, en bijvoorbeeld alleen nog maar een tuinbank of 2 stoelen kwijt kunnen op hun balkon of tuintje.

Vondel Tuinmeubelen
Krommesteeg 3, 4013 NG Kapel-Avezaath
Gemeente Tiel, Nederland

Tel: (+31) 0344 66 21 14