Bezorging tuinmeubelen

vondel tuinmeubelen bezorgd tuinmeubelen door heel nederland en belgie met eigen vervoer

Vondel tuinmeubelen is fabrikant en importeur van mooie houten tuinmeubelen van topkwaliteit.  Deze worden gemonteerd geleverd ( of wij  monteren ze ter plaatse). En daarom

bezorgen wij de tuinmeubelen met eigen vervoer in Nederland en België

Gratis bezorging vanaf 750 euro, bij bestellingen tot 750 euro rekenen wij slechts 19,50 euro bezorgkosten, in Nederland en België.

Bestellingen in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg op aanvraag, maar is afhankelijk van de afstand vanuit Tiel en van de grootte van de bestelling. Andere landen besteden wij sowieso uit aan externe transportbedrijven. Vraag naar de mogelijkheden en bezorgkosten voor een ander land dan Nederland en België.

 • Tot 8 uur ’s avonds is meestal geen probleem.
 • Gratis bezorging vanaf € 750 in Nederland en Belgie (eilanden, zie hieronder).
 • Geldt ook in Duitsland tot 50 km over de grens (grotere afstanden in overleg).
 • Bij bestellingen onder € 750: € 19,50 bezorgkosten.
 • Wij houden onze bezorgkosten zo laag mogelijk, door goede logistieke planning.
  Meestal is er maar een bezorger per bus, dus een helpende hand is welkom. Als dit niet mogelijk is graag even aangeven, en wij regelen dat, indien nodig afhankelijk van het tuinmeubel, er 2 bezorgers zijn.
 • De tuinmeubelen uit onze collectie worden gemonteerd geleverd.
 • Snelle levering

Bezorging op de Waddeneilanden:
Op Texel: 49 euro (1 x per maand wordt hier bezorgd), of tegen het normale tarief bij een distributiecentrum voor Texel.
Bestellingen voor Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog, worden afgeleverd bij een distributiecentrum van het betreffende waddeneiland, tegen het normale tarief.

De bezorging wordt op uw wensen afgestemd

Wij nemen telefonisch contact met u op, en spreken een dag en tijdstip af. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven, bij uitloop (bijvoorbeeld door files), neemt de bezorger contact met u op.

Wij zijn een milieuvriendelijk bedrijf

Wij produceren onze houten tuinmeubelen zelf, en worden daarom, bijna altijd gemonteerd aangeleverd. Of het wordt ter plaatse gemonteerd. Wij gebruiken daarom ook geen  (vervuilend) verpakkingsmateriaal. Alleen de metalen schommelbanken laten wij maken, en zijn wel verpakt, maar worden wel  gemonteerd geleverd, of ter plekke gemonteerd (bij de prijs inbegrepen), geleverd. Het verpakkingsmateriaal van deze schommelbanken nemen wij uiteraard mee, en wordt door ons ook keurig gescheiden.
Pakketten worden ook verpakt zonder milieuvervuilend materiaal. Lege ruimtes in het pakket worden opgevuld met oude kranten, en niet met plastic troep.       

Betalingsopties

 Helaas zijn wij de laatste jaren een aantal keren gedupeerd door wanbetalers, faillissementen en oplichters. Dus hebben wij helaas onze betalingsmogelijkheden aan moeten passen, zowel voor particulieren als bedrijven.

 • Optie 1 – Betaling bij aflevering, met PINpas (mobiel PIN-apparaat). Helaas geen creditcards!
 • Optie 2 – Betaling contant bij aflevering.
 • Optie 3 – Betaling met iDEAL op onze website
 • Optie 4 – Betaling vooruit, per bankoverschrijving

Voor overheids- en zorginstellingen en vaste afnemers levering op rekening, betalingsconditie in overleg.

Bij uw bestelling krijgt u als aardigheidje, een heerlijke pot jam / confituur uit onze prachtige Betuwe, het land van Flipje.